loading




Luis Lazarus a petrecut ca un "sultan" la ziua lui de naștere la Magic Place Parc salon Tiffany.


Sambata seara, 11 spre 12 martie, cel mai mare jurnalist de investigatie din Romania, supranumit si "justitiarul" si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un cadru spectaculos si plin de "magie", alaturi de familie, prieteni si celebritati din zona audiovizualului, business si politica. O petrecere senzationala, cu un meniu sofisticat – "un bufet cu preparate gourmet reprezentand o imbinare de arome traditionale cu ultimele tendinte din bucataria moderna" , asa cum a fost descris de Chef Magic Place Parc Hristu Prevenda - care a satisfacut gusturile tuturor invitatilor.


Magic Place

Magic Place

Nu era însă foarte clar, pentru invitații săi, câți ani împlinea! La apariția tortului, Lazarus s-a enervat. Nu de alta, dar pe gustoasa și aspectuoasa prăjitură trona numărul 50, sugerând schimbarea prefixului, așa că acesta a luat cifra cinci, a aruncat-o și a înlocuit-o cu un patru, spre amuzamentul celor care au asistat la scenă.
Lazarus a explicat că iubita lui, Loulou, si Valentina Pelinel au "complotat" alături de Cristi Borcea să-i facă surpriză de ziua lui, dar Justițiarul i-a prins!



Prezenti la petrecere au fost prieteni ai justitiarului din toate perioadele vietii sale, Adriana Bahmuteanu, Cezar Ouatu the Voice, Eugenia Serban, Keo, Misty, Radu Groza, Mihaela Cernea (Class) si sotul ei, pictorul Costin Craioveanu, primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache si sotia, Mircea N Stoian, Andreea Cretulescu sau Geanina Lungu.

Magic Place

Magic Place

De la eveniment, nu au lipsit copiii lui Luis, Andrei si Ana, dar si fosta lui sotie Lazarus, Antoanela, cu care omul de televiziune a ramas in foarte bune relatii. Singura absenta de la chef a fost Alina Manolache, mama Anei.
Petrecerea de fite s-a tinut la ballroom-ul de lux al iubitului Valentinei Pelinel, iar gazda serii a fost Loulou, iubita lui Luis, care de aceasta data a jucat rol de maestru de ceremonii.
La împlinirea celor 50 de ani, Luis Lazaraus a ţinut să petreacă ca la carte şi să îi aibă aproape pe prietenii săi şi pe iubita Andreea.
"Fac o frumoasă vârstă pe care nu vreau să v-o spun." a declarat Luis Lazarus pentru Antena Stars.
"Îi doresc tot binele din lume, să fie alături de mine cum a fost şi până acum, timp de 7 ani, azi mâine facem şapte ani, şi să fie sănătos că acesta este cel mai important lucru." a afirmat iubita lui Andreea.
O seară de pomină a fost pentru Luis Lazarus. S-a distrat şi a avut lângă el cele mai importante persoane din viaţa lui, dar şi mulţi prieteni. A vorbit şi despre nunta cu Andreea.
"Am ceva de rezolvat, şi după ce o să o rezolv sigur cred că am să fac şi pasul acesta. " a mai declarat Lazarus.
Printre cei care au mers la petrecere se numără şi Cezar Ouatu, Keo cu Misty, Mara Bănică şi Adriana Bahmuţeanu.

Magic Place

Magic Place

Magic Place

Multumim pentru buna organizare Magic Place Parc.



Date contact Magic Place Events - Iolanda Ghica (Marketing Manager)


  • Str. Drumul Taberei nr. 115 , sector 6, Bucuresti, langa parcul Moghioros.
  • 0733.912005
  • office@magic-place.ro

Ne gasiti aici