loadingBotez la Magic Place

De ce MAGIC EVENTS ?

Noi avem tot ceea ce va trebuie pentru a fi gazda perfecta, fie ca sarbatoriti botezul copilului dvs, ziua de nastere, o intalnire intre prieteni, revederile cu fostii colegi din anii de scoala sau o petrecere surpriza pentru cei apropiati.
Echipa noastra va ajuta cu planuirea oricarui tip de eveniment social privat, punandu-va la dispozitie doua Sali de evenimente fabuloase, bucataria in-house si personalul inalt calificat.
Venim in intampinarea dvs oferindu-va serviciul Signature Events prin care evenimentul poate fi personalizat in nenumarate variante in functie de bugetul si tema alese pentru petrecere.
Pentru a va ajuta va punem la dispozitie o intreaga gama de servicii din care puteti alege, astfel incat economisiti timp si bani.
Puteti opta pentru: foto-video, DJ, limuzina, aranjamente florale, tort, huse pentru scaune, suport lumanari, poze Polaroid in timpul evenimentului, bufet fructe, candy bar, hostess eveniment, invitatii, meniuri personalizate, lumanari, covor rosu.
Tot ceea ce trebuie sa faceti e sa luati legatura cu echipa Magic Events, de restul ne ocupam noi!

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi meniuri personalizate prin serviciul "Signature Magic Events".
Pentru serviciile tip "Garden Party" livram acasa sau la locatia dorita: catering mancare, bautura, mese, scaune, ospatari.


Magic Place va ofera posibilitatea de a face rezervarea online pentru evenimentul tau, completeaza formularul de mai jos si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Simplu si rapid!

Partneri

Date contact Magic Place Events - Iolanda Ghica (Marketing Manager)


  • Str. Drumul Taberei nr. 115 , sector 6, Bucuresti, langa parcul Moghioros.
  • 0733.912005
  • office@magic-place.ro

Ne gasiti aici