loading
Blog - noutati
Galerie foto

Magic Place Events va asteapta cu oferte speciale pentru sezonul 2016.

Mariage Fest isi redeschide portile pentru viitoarele cupluri ale anului 2016, in perioada 22-24 Ianuarie 2016 la Palatul Parlamentului.
Evenimentul este unul de referinta pentru cei care se vor casatori anul acesta, deoarece este primul lor contact cu industria nuntilor, cu ofertele si, in special, isi pot alege TOATE PRODUSELE SI SERVICIILE NECESARE NUNTII la preturi foarte avantajoase.
Colectiile 2016 de rochii de mireasa, deja lansate pot fi revazute si cumparate la preturi avantajoase doar in cadrul Mariage Fest, prin intermediul unor prezentari spectaculoase, de la care nu trebuie sa lipsiti daca doriti sa aflati ce va fi la moda in anul 2016.
Asadar, viitorii miri se pot inspira din noile tendinte in materie de rochii de mireasa si costume, prezentate direct de catre specialisti in domeniu.
De asemenea, acestia isi pot alege verighetele, locatia, fotograful, videograful, dj-ul sau formatia de nunta dintr-o multitudine de oferte prezente in cadrul targului.
Pentru tinerii din Bucuresti, dar si pentru cei din tara, Mariage Fest este locul ideal in care acestia pot gasi toate serviciile necesare pentru nunta lor.